Zakelijke laadpalen

Totaalpartner voor zakelijke laadoplossingen

Zet in op de toekomst en breng het gemak van elektrisch laden in uw onderneming.

Trek meer bezoekers met uw elektrische laadfaciliteit

TSG Charge plaatst laadpalen voor elektrische auto’s en voorziet alles wat daarbij hoort. Van planning en voorbereidende (elektriciteits)werkzaamheden tot plaatsing, onderhoud en beheer.

Start vandaag nog met de planning van uw laadinfrastructuur met TSG Charge en trek hiermee meer bezoekers. Daarnaast kunnen ook uw werknemers meteen gebruik maken van deze laadpalen. Zorg dat u klaar bent voor de toekomst!

Voor wie

Zakelijke laadpalen voor tal van toepassingen

Bedrijven

Zet het duurzame imago van uw onderneming kracht bij door het plaatsen van elektrische laadpunten voor uw werknemers en bezoekers.

Meer lezen

Horeca en winkelcentra

Geef bezoekers van uw winkel of restaurant de mogelijkheid om hun auto te laden tijdens hun bezoek. U heeft de extra inkomsten van de laadpaal, uw bezoekers het gemak van de elektrische laadfaciliteit waardoor ze na het shoppen in een auto met volle batterij kunnen stappen.

Meer lezen

Publieke parkings

Maak uw parking extra aantrekkelijk voor mensen met een elektrische auto. Naast een goede ligging baseren zij zeker hun keuze op de aanwezigheid van elektrische laadpalen. Regel zelf de tarieven voor het stroomgebruik, een extra inkomstenbron voor u.

Meer lezen

Vastgoed

Drijf de waarde van uw vastgoedproject op door een investering in laadpalen. De behoefte aan elektrische laadpalen zal alleen maar toenemen en hiermee bent u klaar voor de toekomst.

Meer lezen

Gemeenten

Steeds meer mensen kiezen voor elektrisch rijden, zorg er daarom voor dat er voldoende laadfaciliteiten zijn waar zowel bewoners van, als bezoekers aan uw gemeente hun elektrische auto kunnen laden. Als kers op de taart verlaagt u hiermee direct de CO2-uitstoot in uw dorp of stad.

De meest flexibele laadoplossingen

Aangepast aan uw bedrijf

Tal van mogelijkheden

  • Het gebruiksgemak van u en uw bezoekers staat altijd voorop bij onze elektrische laadoplossingen.
  • Onze laadpalen worden bevestigd aan de wand of worden geplaatst als losstaande zuil.
  • Eigen branding? Dat kan! Uw laadinfrastructuur past op die manier volledig bij de uitstraling van uw bedrijf.
  • TSG biedt laadpalen in alle types, zowel AC (tot 22kw) als DC (vanaf 30 kW) oplossingen behoren tot ons productportfolio.
  • Kies uit 1 of 2 stopcontacten of vaste kabels.
  • Liever niet omkijken naar het onderhoud? TSG beschikt over een 24/7 servicedienst die dit volledig uit handen kan nemen.

Personaliseerbaar laadbeheer via backoffice

TSG Chargewerkt samen met E-Flux voor een gebruiksvriendelijke backoffice waarin het digitale beheer van laadpalen geregeld kan worden. Heeft u de voorkeur voor een andere backoffice partner? Dit is mogelijk, u bent vrij in deze keuze.  Een goede backoffice partner zorgt onder andere voor:

  • Inzicht in stroomgebruik en laadsessies.
  • De mogelijkheid om zelf laadtarieven vast te stellen voor uw bezoekers.
  • Automatisch laadkosten verrekenen bij uw werknemers.
  • Het kunnen werken met laadpassen.

Meer over laadbeheer

Toekomstgerichte laadpalen voor uw bedrijf?

Samen met u gaan we op zoek naar de perfecte laadoplossing.

Meer info nodig? We bespreken graag met u de mogelijkheden.