Thuislaadpalen

Betrouwbare laadoplossing bij u thuis

Uw elektrische wagen op uw oprit of in uw garage opladen? TSG zorgt voor de gepaste laadpaal.

De voordelen van onze thuislaadpalen

Zelfvoorzienend elektrische rijden

Elke ochtend een volle batterij

Elke dag beginnen met een volledig gevulde autobatterij? Kies voor een oerdegelijke thuislaadpaal van TSG. Verspil geen tijd met zoeken naar een nabij gelegen oplaadpunt. Wees een zelfvoorzienende elektrische rijder.

Veiliger dan gewone stekker

Bij een normaal stopcontact is er geen communicatie tussen de wagen en het laadpunt. Laden via een echte laadpaal is daarom veel veiliger. Ondanks hun hogere vermogen is er geen risico op verhitting, hetgeen wel het geval is bij een klassiek stopcontact.

Professionele plaatsing door vakmensen

TSG zorgt voor een professionele plaatsing van uw laadpaal. Met onze thuislaadpalen kan uw wagen voor lange termijn rustig op krachten komen op uw oprit, in uw carport of garage.

Sneller dan traditionele stopcontact

Vergeet het traditionele stopcontact. Onze thuislaadoplossingen laden aanzienlijk sneller op dan een gewoon stopcontact. Een maximaal rendement op korte tijd.

Enkel kwaliteitsmerken

TSG Charge werkt enkel met kwaliteitsmerken XCharge, ChargePoint en Circontrol. Wij leveren de gepaste laadoplossing voor elk type woning en auto. Kies uit een laadpunt op de muur of ga voor een losstaande laadpaal.

Een elektrische laadpaal bij u thuis?

Vertrouw op de ervaring van TSG.

Meer info nodig? We bespreken graag met u de mogelijkheden.