Snellaadpalen

In mum van tijd een volle autobatterij

Zet in op de toekomst en breng het comfort van elektrisch laden in uw onderneming.

In 30 minuten bijna volle batterij

In slechts 15 tot 30 minuten een elektrische wagen voor 80% opladen. Dat is mogelijk met een DC-lader ofwel snellader. Dankzij hun stevige basisvermogen van minstens 50 kW vermindert de laadtijd aanzienlijk. Het laadvermogen kan bovendien uitgebreid worden tot maar liefst 500 kW.

TSG is dé partner voor installatie, onderhoud en beheer van uw snellaadpalen. Wij zorgen voor alles, u geniet van meer en blije bezoekers.

Voor wie

Snelladers ideaal voor de kortere tussenstop

Onze snelle laadpalen lenen zich perfect tot plaatsen waar auto’s voor een korte tijd stilstaan. Plaatsen waar mensen kortstondig stil staan en een maximum aan batterijrendement wensen. We denken onder andere aan…

Tankstations

Boor naast normale auto’s op brandstof een geheel nieuw publiek aan. Geef wagens de kans hun elektrische tank bij u te komen vullen.

Taxiplaatsen

Als taxichauffeurs met elektrische wagen stilstaan, willen ze uiteraard op korte termijn zoveel mogelijk stroom inslaan. De volgende passagier kan immers ieder moment bellen of instappen.

Horeca

Moedig mensen aan bij u te komen lunchen in ruil voor een gevulde maag én autobatterij. Zowel voor u als voor de bezoeker een win-win-situatie!

 

Meer over onze snelle laadoplossingen

De ‘Ferrari’ onder de laadpalen

Daarom is een snellader zo snel

Vanzelfsprekend is het grote voordeel van snelladers dat ze een elektrische wagen snel opladen. Dat komt doordat ze hun hoge vermogen rechtstreeks op de batterij kunnen loslaten, en niet zoals een klassieke laadpaal via de omvormer van de wagen opladen.

Een elektrische wagen werkt op gelijkstroom (DC) terwijl ons elektriciteitsnet wisselstroom (AC) geeft. Om de accu op te laden moet de wisselstroom van het net omgevormd worden naar gelijkstroom. Dat gebeurt klassiek via een omvormer. Die omvormer bepaalt op zijn beurt de laadsnelheid. Een minder krachtige omvormer zorgt voor een tragere oplaadsnelheid.

De snellaadpaal gebruikt de omvormer van het voertuig echter niet, de snellader laadt de autobatterij rechtstreeks op met gelijkstroom. De omvormer is geen limiterende factor.

Revolutionaire fast chargers van TSG

Bij TSG gaan we steeds op zoek naar de meest geschikte laadoplossing voor uw toepassing. Naast installatie regelen we ook setup van en ondersteuning bij laadbeheer via flexibele software.

  • Snelladers hebben een vermogen van 50 kW hetgeen zelfs modulair uitbreidbaar is tot 500 kW.
  • Bij snelladers zit de laadkabel vast aan de laadpaal. Bestuurders hebben hun eigen kabel niet nodig om bij u op te laden.
  • TSG maakt gebruik van de meest recente (snel)laadtechnologie.
  • Krijg toegang tot een online dashboard voor beheer, configuratie en facturatie via een flexibele  backoffice.
  • Met 24/7 support.

Een innovatieve snellaadpaal laten plaatsen?

Kies voor vliegensvlug opladen voor u of uw bezoekers.

Meer info nodig? We bespreken graag met u de mogelijkheden.